söndag, januari 07, 2007

Vecka 1 - 32 km - 5 pass

Fick lite ny miljö på passet igår. Var ute hos Bror i Jakobsberg och avverkade veckans femte pass. Det blev 7,5 km (33.28.66).
Det blir lite jobbigare när man inte har koll på rundan. Och inte bara för att jag behöver kontroll, utan för det alltid är skönt att veta hur långt det är kvar. Speciellt nu när formen inte direkt är där den bör.

Men passet kändes ändå okej. Det gick inte långsamt. Och det var skönt att få lite ny miljö. Samtidigt kändes fot och vad relativt bra.
Foten gör mest ont när jag går. Var ute på en timmes promenad igår förmiddag och kände då av foten i stort sätt jämt. Men under löpning känns det bättre. Nästan bra.

Första veckan är alltså avklarad nu. Det blev fem pass. Det är bra. Det blev 32 km. Det är okej, inte mer än så. Nästa vecka blir det en höjning. Kanske inte när det gäller antalet pass. Utan mera på distanerna. Ska försöka komma upp runt 45-50km i alla fall.
Taggen finns där.

2 kommentarer:

Anonym sa...

32 km får vara helt ok med tanke på att du fortfarande är i uppstartsfasen efter skada.
Med tålamod så kanske till och med 2 min vallen på 800m är i fara =)

Glenn sa...

Mr T >> Jo, absolut. Det är hel tokej. Skönt att ha kommit in i en slags träningsrymt nu också. Nu är det bara att skynda långsamt.