måndag, juli 07, 2008

Tre raka positiva

Vaknade upp dagen efter gympasset på centralbadet med en brutal träningsvärk i större delen av kroppen. Kanske är det inte så förvånandsvärt när man gymar en gång vart femte år. Och använder muskler som brukar ligga i ide.

Men som all avet. Bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna bort den. Så det blev ett styrkepass här hemma i går. Idag känns kroppen redan bättre. Även om träningsvärk oftast är en rätt behaglig smärta.

Idag blev det i stället ett cykelpass. Hyfsad fart till arbetet och hyfsad fart tillbaka. Jag vågar inte trycka på för mycket med tanke på senan. Ett kortare stopp där byxorna fastade i kedjan och gick sönder så mycket att jag i stort sätt fick cykla hem i kallsongerna. Det mest positiva är att senan kändes bra i söndags morse. Ingen stelhet alls. Vilket måste anses som bra då jag bland annat körde lite benböj med 90kg belastning + kroppsvikt.

Hoppas det kan fortsätta kännas så här bra även efter dagens lite snabbare cykelpass. På torsdag är det dags för lite strömbehandling igen Får se vad senan svarar på det.

Inga kommentarer: